Service TV

Alege Sema Parc ca locatie pentru sediul companiei

Sema Parc reprezinta un proiect de reamenajare cu functiuni multiple, dezvoltat pe terenul cunoscut sub denumirea de Semanatoarea. Suprafata totala construita planificata a acestui complex este de 964.800 metri patrati, dintre care 526.800 metri patrati sunt destinati spatiilor de birouri, iar 93.500 metri patrati sunt rezervati pentru locuinte.
In cadrul acestui parc de afaceri, putem distinge trei tipuri de cladiri destinate birourilor:
• Cladirile City - acestea sunt structuri de mari dimensiuni, situate in mod strategic de-a lungul malului raului Dambovita.
• Cladirile Courtyard - ofera compartimentari flexibile si versatilitate in utilizare.
• Cladirile Pavilion - sunt constructii independente, cu administrare proprie si parcare subterana.
Sema Parc se gaseste in zona central-vestica a orasului si se afla in plin proces de dezvoltare rapida. Acest parc de afaceri se invecineaza cu complexul Regie si Universitatea Politehnica si poate fi accesat atat cu metroul (statia Petrache Poenaru), cat si cu mijloacele de transport in comun de la suprafata. Traficul in zona este fluid si este sustinut de arterele principale Splaiul Independentei si Podul Basarab.
In cadrul complexului a fost infiintata o scoala care ofera programe de studii trilingve si promoveaza excelenta academica, incepand de la educatia timpurie a copiilor (gradinita) si continuand pana la programele de doctorat.
Preț: -
18 Sep 2023   BUCURESTI
Contacteaza autorul
Trimite unui prieten
Categorii
Cautari pentru Bucuresti
Urmărește-ne pe Facebook
Raspunderea juridica pentru continutul anunturilor apartine in totalitate autorilor acestor anunturi.