Service TV

Imobil 2 camere 48mp mobilat/utilat Stil Scandinav

ACEST ANUNT A EXPIRAT ! - apartament de 2 camere confort 1 cu bucatarie open space, compartimentare stil decomandat, de vânzare de către proprietar la periferia bucureștiului într-o zonă bine dezvoltată, cu o mulțime de magazine, supermarketuri (lidl, mega image, carrefour, kaufland etc.), alimentare, restaurante, cafenele și chiar un mall mare în apropiere. stație de autobuz la 50 m de locație. linii directe (178, 138 si 278) către gara de nord, piața universității, eroilor, cismigiu, sala palatului, pta romana. 30-45 minute cu autobuzul.
cartierul militari residence mai oferă grădiniță privată, clinică stomatologică, spital, farmacii, salon de masaj, piscină, sală de sport, salon de cosmetică etc.
internet de mare viteză disponibil.
compartimentarea stil decomandat ofera un plus de intimitate si exista usa atat ptr dormitor cat si ptr sufragerie. camerele sunt mari 23,2m2 sufrageria, 11,2m2 dormitorul, 6m2 baia si 7,35m2 holul.
apartamentul este complet renovat, complet mobilat și dotat cu combina frigorifica , plită, cuptor cu autocuratare, hota, masina de spalat whirlpool etc. 2 dressinguri , 1 de 4m pe hol și 1 în dormitor. 2 canapele extensibile în living și 1 pat king-size în dormitor. 2 televizoare inteligente 4k uhd (horizon și lg). cadă nouă. cost foarte scăzut al energiei electrice datorită becurilor ikea. încălzire cu centrală termica individuală.
clasificare energetică a.
amplasamentul este la ultimul etaj (etajul 8) și există un pod de aprox 3m înălțime deasupra. este o mansarda inalta cu inaltimea de 2,4 m si o panta ce coboara pana la 1,72m. acoperișul este în stare perfectă. ferestre velux cu geam termopan. clădirea este nou construită, în 2018, are 2 lifturi și acces ușor pentru persoanele cu dizabilități (există platformă pentru scaune cu rotile). este foarte liniștit ptr o mansarda.
accesul in parcare cu automobilul se face prin cod/cartela, la intrare fiind instalata o bariera.
proprietar direct: +40736561818.
pret ușor negociabil.
Preț: 49500 EURO negociabil
22 Oct 2021   Sector 6, B
Alte anunturi din categoria Intermedieri - Imobiliare

Inchiriez Ap. 2 camere complex Orhideea Gardens

Inchiriez Ap.2 camere complex rezidential Orhideea Gardens, Sector 6, 80mp utili, Et.1/11, complet u...
Pret: 1
23 Nov 2021   BUCURESTI
Categorii
Urmărește-ne pe Facebook
Raspunderea juridica pentru continutul anunturilor apartine in totalitate autorilor acestor anunturi.