Service TV

Excursie in lumea fantastica a dinozaurilor

ACEST ANUNT A EXPIRAT ! - EXCURSIE IN LUMEA FASCINANTA‚ A DINOZAURILOR
Se viziteaza: DINO PARCUL Rasnov si GEOPARCUL DINOZAURILOR - TARA HATEGULUI
SEJUR 2 ZILE: CAZARE 1 NOAPTE in HATEG, TRANSPORT AUTOCAR + PENSIUNE COMPLETA‚.
Pachet turistic: 249 Lei/persoana.
Se asigura: transport autocar tur-retur, 2 mese de pranz, 1 cina si 1 mic dejun, cazare la Hateg.
Prin intermediul acestei excursii, ii invitam pe cei mici sa cunoasca lumea fascinantaa celor mai mici dinozauri care au trait in Romania.
Dinozaurii piticii din Tara Hategului sunt unici in lume, importanta stiintifica si atractivitatea lor fiind sporita prin descoperirile de cuiburi cu oua si embrioni de dinozauri.
E momentul să-i cunoști pe dinozauri pitici din Țara Hațegului, care au trăit în urmă cu 70 milioane de ani: Balaur bondoc, Elopteryx napocsai, Magyarosaurus dacus, Zalmoxes robustus.
Dino Parcul de Râșnov este cel mai mare parc în aer liber cu dinozauri din sud-estul Europei. Dino Parc Râşnov se întinde pe o suprafaţă de 14 000 mp şi sunt expuşi în mărime naturală 45 de dinozauri. Fiecare dinozaur a fost botezat după numele exemplarelor care de-a lungul descoperirilor arheologice au făcut obiectul cercetărilor ştiintifice.
Dino Parc Rasnov este o zonă de agrement şi un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetăţii, în apropiere de Cetatea Râşnov.
- Transport cu autocar clasificat de 3 Stele, conform standardelor europene, optiuni City Liner (De Lux), Iveco Irisbus, Neoplan Tourliner. Mijloacele de transport sunt echipate cu AC, DVD, scaune rabatabile, sistem audio cu microfon, minibar, toaleta;
- Pensiune completa (sunt incluse toate mesele: mic dejun, pranz si cina, intrare vineri sau sambata cu pranz, iesire duminica cu pranz, in functie de ziua de intrare).
Preț: 249
21 Jul 2018   Hateg, HD
Categorii
Urmărește-ne pe Facebook
Raspunderea juridica pentru continutul anunturilor apartine in totalitate autorilor acestor anunturi.