Service TV

CREMA ANTIACNEICA CU BIOSULF PURITY DR TEMT

ACEST ANUNT A EXPIRAT ! - COMENZI LA TEL: 0748198568. DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
GAMA ANTIACNEICA PURITY CLEAR COMPLEX DR TEMT este formula profesionala, special conceputa si completa pentru tratamentul acneei de orice tip, recomandata pentru tenul acneic, gras, cu pori dilatati si cu impuritati.
Substantele active din aceasta gama si modul in care sunt combinate, trateaza cu succes diversele tipuri de anee, curata tenul si il dezinfecteaza, echilibreaza procentul de sebum din piele, prevenind totodata reaparitia acneei.
Produsele din GAMA ANTIACNEICA PURITY DR TEMT sunt recomandate pentru tratamentul zilnic al acneei, inlaturand rapid si eficient inflamatiile pielii.
CREMA ANTIACNEICA CU BIOSULF ACID SALICILIC SI MENTOL PURITY CLEAR COMPLEX DR TEMT normalizeaza pielea prin reducerea continutului de sebum secretat de glandele sebacee. Este o crema de zi profesionala recomandata pentru tratamentul acneei, pentru tenul gras, cu pori dilatati, cu impuritati.
CREMA ANTIACNEICA CU BIOSULF ACID SALICILIC SI MENTOL PURITY CLEAR COMPLEX DR TEMT are efecte antiinflamatorii, astringente, revigorante si de curatare excelente. Aceasta crema absoarbe sebumul excesiv de pe fata, deblocheaza porii, curata si restaureaza pielea, lasa pielea mata si luminoasa. Datorita continutului de sulf organic si ulei de migdale aceasta crema are puternice proprietati antiseboreice si antioxidante, are un miros placut, este racoroasa, antiseptica. Desi creaza o pelicula protectoare la suprafata pielii impotriva murdariei, lasa porii sa respire.
CREMA ANTIACNEICA CU BIOSULF ACID SALICILIC SI MENTOL PURITY CLEAR COMPLEX DR TEMT este foarte eficienta atat in tratarea acneei juvenile ( la adolescenti ) cat si a acneei produsa de murdarie ( din cauza aerului poluat, stresului, emulgatorilor din alimente, s.a. ). Datorita compozitiei sale, aceasta crema nu provoaca uscarea excesiva si respecta nivelul optim de hidratare a pielii.
I
Preț: -
4 Mar 2017   BUCURESTI
Alte anunturi din categoria Comert - Produse cosmetice

Afacere mlm noua

Te-ai hotarat sa incepi o prima afacere mlm sau ai experienta in MLM si compania pentru care ai lucr...
Pret: -
19 Feb 2018   Sector 3, B

Munca la domiciliu in Sibiu

Oferta de munca la domiciliu. Ai nevoie de mai multi bani? Vrei sa lucrezi in timpul liber ca sa iti...
Pret: 4000
15 Feb 2018   Sibiu, SB

Oportunitatea de castiguri financiare Life Care

Vrei sa lucrezi in timpul liber ca sa castigi mai multi bani? Intra acum in echipa de vanzari produs...
Pret: 4000
22 Feb 2018   Bacau, BC

Castiguri financiare din produse bio

Esti in cautarea unei surse financiare pentru suplimentarea castigurilor tale lunare? Noi avem solut...
Pret: 4000
16 Feb 2018   Braila, BR
Categorii
Cautari pentru Bucuresti
Urmărește-ne pe Facebook
Raspunderea juridica pentru continutul anunturilor apartine in totalitate autorilor acestor anunturi.